Bucuria de a livra experiențe memorabile

Principala misiune pe care echipa APAN Motors și-a asumat-o încă de la începutul anului 2019 a fost aceea de a “Livra Bucurie și Chiar mai mult!”. Pe lângă bucuria și plăcerea de a conduce pe care fiecare automobil BMW o inspiră conducătorului, am pregătit anul acesta o mulțime de experiențe clienților noștri. De la evenimente de lansare cu care am început anul 2019 și până la experiențe inedite de condus cu care am continuat, toate acestea au fost ghidate de misiunea a “Livra Bucurie și Chiar mai mult!”. Evenimente precum BMW xDrive Experience, Focșani Driving Experience, BMW Luxury Experience, Saturday Drive Test sau ineditul eveniment Best of BMW, au generat trăiri de neuitat. Prin intermediul acestora clienții noștri au putut simți și mai bine bucuria, siguranța și plăcerea de a conduce pe care automobilele vedetă ale acestor evenimente o transmit.

Bucuria și încrederea că vom reuși să surprindem și mai plăcut clienții care au ales să ne acorde încredere, au stat la baza unei acțiuni foarte importante în care ne-am implicat cu drag. Pentru că ne-am dorit să mulțumim încă o dată clienților noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă zilnic și pentru că ne-au sprijinit pe parcursul acestui an în îndeplinirea misiunii de a “Livra Bucurie și Chiar mai mult!”, în luna Noiembrie echipa APAN Motors și-a unit forțele și a luat parte la un proiect cu care rezonăm din plin. Cu ajutorul asociației “Plantează în România” am reușit să plantăm un copac pentru fiecare automobil livrat cu bucurie în cei 8 ani de activitate ai BMW APAN Motors. Deși inițial ne-am dorit să plantăm un copăcel pentru fiecare automobil livrat în 2019, acest proiect a luat amploare.

Ne-am dorit ca ai noștri clienți să se simtă parte a acestei acțiuni frumoase. Astfel fiecare copăcel plantat a primit o etichetă cu numele clienților care au ales să ne acorde încredere și să devină parte a poveștii în care plăcerea de a conduce se scrie cu fiecare experiență trăită.

Acum, în plin sezon al bucuriei, am avut alături o serie de parteneri care ne-au sprijinit în dorința noastră de a încuraja timpul petrecut în compania celor dragi, timp în care consemnăm experiențele inedite trăite alături de BMW în acest an. Domeniile Averești au fost principalii parteneri care au susținut această frumoasă acțiune și cărora le mulțumim pentru frumoasa colaborare care a luat naștere cu această ocazie.

Tare ne-am bucurat atunci când am primit gânduri bune și urări frumoase din partea clienților pe care am reușit să îi surprindem.

“Mulțumesc mult pentru cadou și pentru colaborarea de anul acesta! Să ne vedem cu bine la anul!” Florin Ț.

“Vă mulțumesc pentru cadou! Apreciez atenția pe care mi-o acordați de fiecare dată! Sărbători cu bucurii!” Silviu S.

“Mulțumesc frumos pentru cadou și pentru copăcelul ce îmi poartă numele!” Mircea H.

“Am vrut să mulțumesc personal pentru cadou. E foarte frumos din partea voastră! E impresionant ce ați făcut cu copăceii!” Romeo C.

“Acum am primit cadoul din partea voastră. O surpriză foarte plăcută! Mulțumim din suflet!” Raluca și Titus B.

Ție, dragă cititor, îți dorim să te bucuri zilnic de experiențe frumoase alături de BMW, să ai un an magic și să simți din plin plăcerea de a conduce!