Saturday Drive Test BMW la APAN Motors Brăila

La începutul lunii Martie a acestui an a avut loc prima ediție de Saturday Drive Test BMW dedicată bloggerilor din Galați și Brăila, cei care au misiunea de a transmite mai departe plăcerea de a conduce. 7 bloggeri s-au prezentat entuziaști la showroom-ul BMW APAN Motors, Brăila, neștiind ce urma să se întâmple, și care va fi traseul pe care vor testa automobilele. Au venit pregătiți să surprindă frumosul, cu aparate de fotografiat, drone,camere de filmat, pentru că experiența BMW trebuie împărtășită cu ceilalți.

Plăcerea de a conduse se mișcă și ne mișcă pe orice situație și pe orice drum, pe două sau 4 roți, iar acest lucru se materializează prin experiențe de condus memorabile. Sâmbăta, la BMW APAN Motors este despre mașini frumoase, croissante, cafea, adrenalină și o sesiune de drive test inedită. Toată această acțiune s-a construit ca un concept unic pentru rețeaua de dealeri BMW, conceptul Satuday Drive Test.

Showroom-ul a fost animat de noul BMW Seria 8 și un BMW M5 spectaculos, acestea fiind vedetele care i-au purtat pe blogeri într-o poveste cu multă adenalină. A urmat prezentarea itinerariului și a modelelor care au fost testate sub îndrumarea unui Senior Sales Advisor. Sâmbăta a fost despre xDrive și 4 mașini care le-au demonstrat bloggerilor toate calitățile pe care le au: BMW X3, BMW X4 și două modele BMW X5. Traseul, de aproximativ 100 de kilometri, a pus la un loc mai multe tipuri de teren: onroad și offroad. De la showroom-ul din Brăila, echipa de bloggeri, însoțiți de către reprezentantul BMW APAN Motors a plecat spre Galați, traseu care le-a permis să testeze dinamica mașinilor, sportivitatea și agilitatea acestora. A urmat trecerea cu bacul spre locul în care automobilele aveau să fie surprinse de camerele foto într-un mod inedit: contopindu-se cu Munții Măcinului. Garvăn-Jijila-Măcin- Greci, un traseu de 32 de kilometri, care a permis observarea ținutei de drum a mașinilor, iar sistemul xDrive a tranferat puterea automobilelor către șosea.

În localitatea Greci a urmat un mini traseu offroad, care a permis participanților să se bucure de câteva dintre funcțiile inedite ale sistemului xDrive. Impunătoare, puternice, elegante, automobilele BMW au anticipat încă de la început ce se va întîmpla atunci când vor porni la drum. BMW X3 s-a dovedit de neoprit pe orice tip de teren, iar fratele său mai mare, impunătorul BMW X4 a fost pregătit pentru orice provocare. Liderul sesiunii de Drive Test, a fost fără dar și poate, noul BMW X5 cu două motorizări diferite: 30d și 40i. Bloggerii au trăit din plin fascinația modelelor X și s-au putut bucura de confortul, siguranța și dinamica de condus pe orice suprafață. BMW APAN Motors organizează constant  ediții de Saturday Drive Test, pentru că bucuria este BMW, iar fiecare experiență alături de această marcă, trebuie împărtășită. Urmărește pagina de Facebook și site-ul  pentru a fi primul care află de evenimentele pregătite. Tot acolo vei vedea și campaniile pentru modele și îți poți alege automobilul preferat de oraș, de vacanță sau de zi cu zi.