BMW xDrive Experience

Atunci când se alătură departamente ca: marketing, vânzări, IT și logistică, e clar… se pregătește un eveniment!

Echipa BMW APAN Motors s-a înarmat în săptămânile ce au trecut cu răbdare, optimism, idei, creativitate și muultă perseverență, pentru a da startul celei mai dinamice experiențe de condus, BMW xDrive Experience. S-au aliniat la start cele mai puternice motoare, pregătite atât pentru soșea, cât și pentru traseele spectaculoare, în care aveau să-și depășească limitele în probele de echilibru.

S-au depus eforturi din partea tuturor pentru ca lucrurile să meargă în tandem cu agilitatea pe care o dovedesc automobilele noastre. 40 de participanți pe zi, 12 automobile pregătite pentru orice provocare, un staff de 15 persoane implicate direct în organizarea evenimentului, instructori certificați BMW, zeci de ore de pregătire, sute de litri de combustibil, sute de jaloane și steaguri, mii de emoții și o mulțime de kilometri parcurși.

Traseul a fost unul special gândit, astfel încât pasionații de condus să descopere puterea, fiabilitatea și eleganța pe care o afișează automobilelele BMW, atât pe șosea, cât și pe drumurile cu obstacole.

Toată desfășurarea de forțe a fost încununată de zâmbete, mulțumiri, aplauze, feedback-uri pozitive și promisiunea că aventura continuă cu noi experiențe care transformă condusul în pasiuni care ne apropie.

 Accesand pagina noastra de facebook, BMW APAN Motors Brăila, vei putea vizualiza clipuri sau poze din cadrul evenimentului.

2 thoughts on “BMW xDrive Experience

Comments are closed.