BMW Luxury Experience

Evenimentul Focșani Driving Experience a fost unul mai mult decât reușit. Atât din punct de vedere al participanților cât și al locației și mașinilor care au depășit orice așteptări, așa cum se întâmplă de obicei. În toamna acestui an am revenit cu un concept nou-nouț. De această dată în centrul acțiunii s-au aflat modele segmentului de lux BMW, de unde a venit și denumirea evenimentului. BMW Luxury Experience a adus mai aproape de invitații noștri de seamă, declarația sportivității de lux, design-ul avangardist, atractivitatea și încrederea maximă.

Noul BMW Seria 8, Noul BMW Seria 7 și Noul BMW X7 au fost modelele vedetă care au dictat tonul unei călătorii pline de adrenalină. Ne-am întâlnit cu invitații acestui eveniment grandios la locația tare dragă nouă, Cerdac Cotești. După sesiunea de înscrieri și prezentare a ceea ce urma să se întâmple, ne-am îndreptat spre mașini pentru a porni către aventură. De aici a urmat un traseu spectaculos care i-a purtat pe participanții evenimentului BMW Luxury Experience către Lepșa, un tărâm de legendă. Drumul virajat cu peisaje spectaculoase a oferit o experiență unică. Plăcerea de a conduce s-a aflat la cote maxime, iar entuziastmul participanților s-a putut citi pe chipurile lor.

După aproximativ 3 ore de trăiri intense la volanul celor mai performante și inovatoare modele, participanții BMW Luxury Experience au revenit la locație pentru a ne povesti despre această experiență unică. Aici membrii echipei BMW APAN Motors i-au primit cu căldură și cu dorința de a împărtăși această experiență.

“A fost palpitant să simt puterea unui model BMW atât de impresionant pe un traseu care mi-a demonstrat cu adevărat puterea mașinii pe care am condus-o.” Adrian M.

“Nu am mai avut ocazia unui drive test atât de intens până acum. BMW Seria 7 mi-a demonstrat că este mașina pe care mi-o doresc. Mi-a fost foarte util să primesc informații despre această mașină chiar în timpul evenimentului.” Alexandru C.

“Mă bucur că am reușit să particip la acest eveniment la care am fost invitat, deși am fost sceptic pentru început datorită timpului. A fost o experiență unică.” Ionuț S.

A fost o adevărată plăcere pentru echipa BMW APAN Motors de a interacționa într-un astfel de cadrul elegant cu oameni de seamă ce au fost surprinși într-un mod foarte plăcut de plăcerea de conduce pe care au simțit-o la volanul modelelor de lux testate.

Dacă ți-am trezit interesul vis-a-vis de evenimentele de excepție pe care le organizăm, te invităm să urmărești pagina noastră de Facebook . Aici vei afla noutățile despre marcă cât și despre evenimentele pe care le avem în desfășurare.

One thought on “BMW Luxury Experience

Comments are closed.