8 ANI DE POVEȘTI PLINE DE ADRENALINĂ

De 8 ani scriem poveşti pline de adrenalină, de călătorii spre soare, de ieşiri cu cei dragi, de câştigat şi de văzut noi teritorii, alături de BMW.
Datorită încrederii pe care ne-o acordaţi zilnic, am sărbătorit 8 ani în universul APAN Motors şi ne propunem să creăm în continuare momente unice, zâmbete de satisfacție, emoția începutului şi certitudinea că poți parcurge mii de kilometri în siguranță.

În 2011 începe povestea de succes a BMW APAN Motors, o poveste ghidată de misiunea de a Livra Bucurie și Chiar mai Mult! Echipa BMW APAN Motors, care crede cu tărie în această misiune, este cea care însuflețește showroom-ul și cea care alcătuiește această mulțime de personaje gata să scrie povești pline de adrenalină în fiecare zi.

Calitatea și orientarea către client sunt principiile ce ne ghidează și în activitatea aftersales. Totul este despre încredere! este sloganul ce ne ghidează zilnic în a livra clienților noștri experiențe complete. O echipă de consilieri certificați te întâmpină și te îndrumă în a alege piese originale BMW care să garanteze intervenția executată. Tehnicienii service-ului BMW APAN Motors acționează conform procedurilor bine definite de către producător pentru ca fiecare intervenție să fie finalizată întocmai.

Îți mulțumim că ești parte a poveștii APAN Motors ce se scrie, în medie, cu un automobil livrat pe zi și cu nenumărate experiențe unice!

La mulţi ani, echipă care însuflețeşti acest univers!