6 ani de povești electrizante alături de BMW i3

Caracter unic, din toate privințele, BMW i3 este gata să îți provoace emoții puternice, încă de la prima interacțiune. Deschizător de drumuri al mobilității urbane, BMW i3 este modelul 100% electric ce se bucură de un real succes, devenind astfel un real simbol.

Atrăgător de la prima vedere, BMW i3 impresionează prin asimetriile structurale ingenioase, materialele neconvenționale, anvelopele ultraslim, conceptul inedit al spațiului de la interior și, nu în ultimul rând, prin conectivitate.

Sustenabilitatea este una caracteristicile mărcii, iar BMW i3 este cea mai definitorie dovadă. Încă din etapa de proiectare design-ul acestui model a fost conceput pentru mobilitate electrică. Măsurile aerodinamiceinovatoare scad coeficientul de rezistență a aerului și consumul de energie. Materialele regăsite la interiorul BMW i3 înlocuiesc tradiționalul plastic cu sustenabile și reciclate, pentru a proteja mediul înconjurător. Componentele de la interiorul BMW i3 înlocuiesc materialele plastice pe bază de petrol cu folosirea extinsă a kenafului, ale cărui fibre sunt cu 30% mai ușoare decât materialele convenționale. Aceste fibre sunt extrase din planta numită nalbă. Tapițeria scaunelor BMW i3 este formată, în proporție de 40% din lână pură, virgină. Acest material ajută la reglarea temperaturii între husa scaunului și ocupantul acestuia. Lemnul tradițional de la interior a fost înlocuit cu lemn de eucalipt, a cărui structură naturală cu pori reduce drastic necesitatea de finisare a suprafețelor. Pielea folosită la interiorul BMW i3 are capacitatea de reglare a temperaturii și este vopsită , în proporție de 100%, cu frunze de măslin-procedeu foarte prietenos cu mediul înconjurător.

Serviciile digitale și sistemele de asistare a a conducătorului auto, transformă BMW i3 în cel mai conectat automobil din clasa sa. Cu BMW i3 te bucuri de călătorii perfect conectate. Asistentul la parcare, BMW Connected + sau sistemul de telefonie cu încărcare wireless sunt doar câteva din sistemele cu care este dotat BMW i3 și care au menirea de a-ți face viața mai ușoară și mai frumoasă la volan.

Individualitatea poate fi exprimată în nenumărate feluri, iar exteriorul BMW i3 denotă un caracter unic. Aspectul avangardist poate fi pus și mai bine în valoare prin intermediul celor 6 culori vibrante din schema de configurare. Jantele de 19″ și 20″ se potrivesc perfect aspectului exterior al BMW i3, accentuând astfel caracterul unic.

Călătoriile alături de BMW i3 sunt o adevărată plăcere. Datorită autonomiei sale extinse, poți parcurge până la 260 km. Bateria performantă furnizează motorului și mai multă energie, așadar vei simți plăcerea electrică de a conduce.

BMW i3 este un model de mare succes în segmentul compact premium, iar în România este cel mai de succes și des întâlnit model electric.

Descoperă și tu simbolul mobilității electrice și bucură-te de călătorii de neuitat alături de BMW i3!