BMW Seria 3. Amintiri din viitor

Anul 2019 vine cu o mulțime de noutăți pentru pasionații plăcerii de a conduce. Lansarea noului BMW Seria 3 deschide sezonul de evenimente pe care APAN Motors Brăila le organizează pentru a răspândi plăcerea de a conduce în rândul pasionaților.

La jumătatea lunii Martie showroom-ul APAN Motors Brăila s-a bucura de un moment deosebit care a adus împreună întreaga familie BMW Seria 3. 7 generații ale celui mai consacrat model și-au dat întâlnire la showroom.

Invitații au avut ocazia de a sta față în față cu modelul cel mai bine vândut al familiei BMW și au putut remarca evoluția BMW Seria 3 de la o generție la alta. Călătoria perfectă a început prima BMW Seria 3 creat vreodată. În 1975 a fost lansat în producție BMW Seria 3 E21 a cărui fabricație a avut loc până în anul 1983. Acesta este modelul ce a pus bazele poveștii de succes care se scrie și astăzi. Deși prima generație BMW Seria 3 era încă în producție, în anul 1982 în Maroc se dezvăluia lumii cea de-a doua generație BMW Seria 3, E30. Inovația cheie cu care acest model s-a făcut remarcat în piata de profil, a constat în cele șapte variante diferite cu care acesta a fost lansat, Sedan cu 2 sau 4 uși, Convertible, Baur Topcabriolet, Touring, BMW M3 Coupe și Convertible. Aceasta generație a introdus în istorie primele modele BMW M3. Cea de-a treia generație BMW Seria 3 E36 a reprezentat în 1990 un reală evoluție în materie de design. Cea de-a patra generație a BMW Seria 3, E46, a fost lansat în 1997 ca o reinterpretare a design-ului unu BMW Sedan. În Martie 2005 la Geneva BMW a lansat cea de-a cincea generație a BMW Seria 3, E90, care avea să primească, un an mai târziu, titlul de „Mașina Mondială a Anului”. BMW Seria 3, F30, este cea de-a șasea generație lansată în piață, dar și modelul care a introdus prima gamă de motoare hibride.

BMW Seria 3, G20, este modelul lansat la începutul anului 2019 și reprezintă cea de-a șaptea generație a acestui model. Noul BMW Seria 3 se face remarcat de la prima vedere printr-o caracteristică izbitoare. Grila dublă este acum mai amplă și integrată în noul design.  BMW Seria 3 se reinventează o dată cu timpul și punând astfel bazele unui nou început. Cu funcția inovatoare “BMW Intelligent Personal Assistent” este nevoie să spui doar „Hey BMW” și Noul BMW Seria 3 îți recunoaște vocea și va urma orice comandă a ta.

Vino la showroom să descoperi Noul BMW Seria 3! Descoperă ofertele APAN Motors pentru Noul BMW Seria 3.