Modelul BMW preferat cu livrare imediată, pentru vacanța ta perfectă

Momentul perfect pentru a-ți alege companionul de drum este acum. BMW APAN Motors ți-a pregătit o un stoc variat de automobile , e ca tu să găsești cel mai potrivit model pentru tine și pasiunile tale. Toată familia BMW X te așteaptă cu modele echipate pentru a susține spiritul tău de aventură.

Alege să atragi toate privirile prin intermediul design-ului și echipamentelor BMW Seria 1. Desgin-ul sportiv și dinamica exterioară a acestui model îl transformă în partenerul ideal pentru aventurile de zi cu zi din jungla urbană. Vei stârni admirația tuturor datorită conturului impresionant pe care BMW Seria 1 îl are.

Cu Noul BMW Seria 3 vei fi mereu înaintea timpului. Renunță la convențional și lasă așteptările în urma ta. Alege acum Noul BMW Seria 3 din stocul APAN Motors și te vei putea bucura de cel mai avangardist sedan sport, echipat cu o motorizare de excepție. O dată cu noul tău BMW Seria 3 asistentul personal BMW este pregătit să te ajute în orice situație. Este de ajuns să spui „Hey BMW”.

Sedan-ul care îmbină ideal eleganța cu dinamica impresionantă poate devein acum partenerul tău. Dacă misiunea ta este aceea de a stabili noi standarde, te vei identifica cu cel mai dinamic model BMW Seria 5 . Motorul BMW TwinPower Turbo îi permit noului BMW Seria 5 să îți ofere o experiență sportivă de condus, iar astfel vei fi întotdeauna cu un pas înaintea concurenței. Gradul înalt de confort oferit de BMW Seria 5 și tehnologia de ultimă generație cu care este dotat acest model îți vor asigura o călătorie relaxantă.

Prezența impunătoare a BMW Seria 7 te poartă cu pași rapizi, dar siguri către viitor. Alege-l ca partener de drum și te vei bucura de performanță în fiecare clipă. Fiind simbolul segmentului de lux, BMW Seria 7 te va ajuta să te simți acasă chiar dacă te afli încă pe drum. Cu ajutorul tehnologiilor inovatoare cu care este echipat BMW Seria 7 îți va fi ușor să găsești o anumită locație sau să îți citești mail-urile în timp ce călătorești. Este de ajuns sa spui „Hey BMW” și „BMW Intelligent Personal Assistant” este la dispoziția ta.

Noul BMW X3 îți oferă posibilități nelimitate prin prezența sa impunătoare, fiind expresia pură a libertății. Imaginează-ți vacanța de vis în care să te însoțească noul tău BMW X3 pe drumuri impresionante de munte unde să simți dinamica fără compromis, pe orice teren. Noul BMW X3 este un aventurier cu o prezență puternică și te va purta în siguranță pe orice drum vei alege. Cu Noul BMW X3 vei observa un detaliu important. Modul în care ajungi la destinație este ceea ce contează.

Noul BMW X5 , liderul clasei sale, este cu adevărat special. Noul model redefinește performanța, dinamica și agilitatea, fiind propulsat acum de un motor mult mai eficient. Noul BMW X5 știe în ce direcție se îndreptă și cum să ajungă primul, identificându-se cu tine. Serviciile digitale și sistemele de asistare a conducătorului auto te vor face să fii mereu în frunte și mereu conectat.

Descoperă stocul BMW APAN Motors și identifică modelul perfect pentru tine. Vacanța ta perfctă începe cu partenerul de drum potrivit!