Descoperă noul BMW i4 – Primul Gran Coupé pur electric

Salutare tuturor!

Avem plăcerea și onarea de a va prezenta cel mai asteptat model al anului din gama BMW: i4 M50.

Este modelul care imbina placerea de a conduce la cel mai sportiv nivel, caracteristici specifice modelelor M, cu tehnologia si confortul specifice modelelor electrice din gama. Dar nu ne limitam aici cand vorbim despre punctele forte ale acestui model. Inginerii BMW au acordat o importanta deosebita si de aceasta data pentru stablitatea, siguranta si precizia simtite in fiecare secunda la bordul BMW i4.

Ingredientele care alcătuiesc experiența de a conduce un BMW includ livrarea instantanee a puterii, tracțiune excelentă și stabilitate, comportament precis al direcției, manevrabilitate controlabilă chiar și în cazul unei accelerații laterale maxime, putere de oprire superbă și un echilibru excelent între sportivitate și confort de rulare în timpul condusului de zi cu zi și în călătoriile lungi deopotrivă. Noul BMW i4 oferă toate aceste atribute cu zero emisii de eșapament. Tehnologia eDrive de generația a 5-a oferă un cuplu instantaneu la cerere, în timp ce locația bateriei de înaltă tensiune coborata în podeaua vehiculului pozitioneaza ideal centrul de greutate pentru o manevrabilitate de exceptie.
Structura rigidă a caroseriei și designul sofisticat al șasiului conferă o agilitate superbă, în special pentru noul i4 M50, primul model de performanță pur electric de la BMW M GmbH.

Tehnologia șasiului include amortizoare hidraulice, suspensie pneumatică spate, sistem de frânare M Sport integrat, sistem DSC (Dynamic Stability Control) și limitarea alunecării roților. BMW i4 M50 dispune de tracțiune integrală complet electrică, suspensie M adaptivă cu arcuri și amortizoare configurate individual, bare anti-ruliu special concepute împreună cu direcție sport variabilă, frâne M Sport și jante M din aliaj ușor cu diametrul de până la 20 de inci cu anvelope de dimensiuni mixte.

Primul Gran Coupé pur electric, noul BMW i4 oferă o dinamică remarcabilă, un nivel ridicat de confort şi calităţile ideale pentru a-l face automobilul tău de zi cu zi. Acest model  este echipat cu cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive, care-i permite să atingă cifre spectaculoase în materie de performanţă – ajungând până la 544 CP (BMW i4 M50). Cu o autonomie de până la 590 de kilometri* (BMW i4 eDrive40), este partenerul perfect pentru orice călătorie.

Mai multe detalii despre modalitatile si timpii de incarare va las prezentate la link-urile din descriere:

https://www.bmw.ro/ro_RO/topics/fascination-bmw/electromobility2020/incarcare.html

https://www.bmw.ro/ro/all-models/bmw-i/i4/2021/detalii-importante-bmw-i4.html#autonomie-incarcare

Daca va numarati printre cei intresati de noile tehnologii si de placerea de a conduce ridicata la cote electrizante, va asteptam on-line sau la showroom pregatiti sa gasim impreuna solutia indeala pentru mobilitatea dvs., acum mai rapida si mai eficianta 😊.

Sa aveti spor in toate!