Descoperă Value Service la dealer-ul tău BMW APAN Motors

Suntem siguri că atunci când automobilul tău necesită o intervenție în service, îți dorești ca el să fie pe cele mai bune mâini, nu-i așa?

BMW a pregătit o serie de pachete cu prețuri speciale pentru automobilele mai vechi de 5 ani. Rămâi cu noi în cele ce urmează pentru a descoperi care sunt acestea și ce au în componență.

Există multe lucruri în viață pe care nu le putem anticipa. De aceea ești mult mai relaxat atunci când unele lucruri sunt clare și transparente. Pentru ca tu și automobilul tău BMW să nu aveți surprize neplăcute, am pregătit pachetele BMW Value Service.

Poți vedea chiar acum pe ecran cât de simplu este să faci o simulare de cost. După ce ai selectat locatia service-ului Apan Motors preferat (Braila, Iasi sau Suceava), modelul mașinii tale și anul de fabricație, urmează pasul 2 pentru a vedea pachetele. După ce ai completat aceste informații vei avea afișate pe ecran toate pachetele disponibile pentru modelul BMW ales de tine. Poți alege unul sau mai multe pachete, în funcție de nevoile pe care le are mașina ta. Am selectat acum 4 pachete : înlocuire ulei si filtru ulei motor, filtru combustibil, filtru aer, microfiltru. Urmează pasul 3, acolo unde vei vedea costurile pentru cele 4 pachete selectate. Acum îți vor fi afișate pe ecran datele de contact ale service-ului Apan Motors pentru care ai optat, prețul total al pachetelor selectate și posibilitatea de a trimite o solicitare către service si de a efectua o programare online.

O data ajuns în pagina programării online, vei selecta încă o dată intervențiile pentru care îți dorești programare, iar următorul pas va fi acel de a alege din termenele libere. După ce ai ales intervalul orar cel mai potrivit pentru tine, este necesar să completezi câmpurile cu datele tale de contact. După ce ți-ai oferit acordul de a-ți fi prelucrate datele, vom trece la pasul următor, unde va trebui sa complezi datele mașinii pentru care efectuezi programarea online. Aici vei avea posibilitatea de a crea un cont de utilizator. Prin creearea unui cont, datele tale și ale mașinii vor fi salvate, iar ulterior, când vei mai efectua o programare, aceste date vor fi deja completate. Tu va trebui să selectezi doar intervenția necesară mașinii. Următorul pas este de a confirma programarea. Aceasta îți va fi trimisă pe adresa de mail precizată.

Sper că ți-au fost utile informațiile pe care ți le-am prezentat. Așteptăm întrebările tale chiar aici în comentarii. Tot în comentarii ne poți spune și ce alte intervenții ți-ar plăcea să îți detaliem.