Idei pentru timpul petrecut acasă

Timpul petrecut acasă a crescut semnificativ pentru fiecare din noi. Am ales să stăm acasă pentru că suntem responsabili și ne dorim să contribuim împreună la limitarea răspândirii actualei pandemii.

Să stai acasă fără a putea să te bucuri de plăcerea de a conduce și de lucrurile care alcătuiau până acum ceva vreme o viață normală, nu este tocmai ușor. În cele ce urmează îți vom prezenta câteva idei de activități de care să te bucuri în această perioadă.

Alege un wallpaper BMW pentru telefon și laptop-ul/desktop-ul tău

Pentru a-ți aminti de poveștile frumoase trăite până acum alături de automobilul tău, poți seta ca imagine de fundal o fotografie cu acesta dintr-o călătorie. Sau poți descărca un wallpaper de pe platformele de profil.

Vizionează filmele în care modele BMW fac parte din distribuție

Timpul petrecut acasă trece mai ușor atunci când descoperi un film pe care nu l-ai văzut până acum. Iar atunci când un model BMW face parte din distribuție, vei simți încă o dată, dar din altă perspectivă, plăcerea de a conduce. Iată câteva sugestii:

  • Misiune imposibilă” („Mission: Impossible”)
  • Agentul secret Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise, conduce la limită modelele BMW M.
  • „Ronin”
  • „Curierul” („The Transporter”)
  • filme din seria James Bond, precum „Tomorrow Never Dies” şi „GoldenEye”.

Află lucruri inedite din istoria BMW

Începuturile BMW, simbolistica logo-ului sau povestea primelor automobile create vor face ca timpul petrecut acasă să treacă cu folos. După ce vei citi aceste articole, nimeni nu îți va putea pune la încercare cunoștințele.

Evadează pentru un moment în lumea curselor virtuale

Dacă timpul petrecut acasă nu trece tocmai ușor și nu știi ce ai mai putea face, o idee ar fi să alegi un joc potrivit cu mașini de curse, sau poate chiar cu modelul tău BMW. Dacă ești în căutarea sfatului profesioniștilor pe această temă.
Iată câteva jocuri interesante cu modele BMW:

  • iRacing
  • Assetto Corsa
  • rFactor 2
  • RaceRoom
  • Automobilista
  • Gran Turismo Sport & Forza Motorsport 7
Idei pentru timpul petrecut acasă 1

Prepară un tort inedit alături de cei mici

Pentru cei mici timpul petrecut acasă este, de asemenea, dificil. Dacă nu mai știi ce activități ați putea avea împreună, ce zici de prepararea unui tort BMW? Aici poți afla care sunt ingredientele necesare.

Idei pentru timpul petrecut acasă 4

Fii la curent cu cele mai bune oferte din domeniul auto

Dacă în timpul petrecut acasă ești în căutarea celor mai bune oferte din domeniul auto, le poți regăsi aici.
Conduși de dorința de a oferi clienților o varietate de oferte, modele, mărci, motorizări și linii de echipare, toate într-un singur loc, a luat naștere APAN Top Selection. Un fiu mai mic al grupului APAN, care și-a propus să asimileze tot ce este mai bun și mai frumos, să crească ghidat de valori ca: siguranță, încredere, profesionalism, transparență și rapiditate, pentru a oferi societății ceea ce are nevoie: servicii și soluții de mobilitate memorabile.

Idei pentru timpul petrecut acasă 7

Tips&tricks pentru experiențe în siguranță

În timpul petrecut acasă poți fi la curent cu noutăți privind siguranța ta la volan, cum să acționezi în situații de urgență, care sunt tendințele viitorului în domeniul auto sau care sunt aplicațiile special create pentru automobilul tău. Blogul APAN Top Selection reunește toate aceste informații și le aduce mai aproape de tine.

Idei pentru timpul petrecut acasă 8

Distanța de siguranță nu a fost niciodată mai importantă. Lucrul cel mai responsabil pe care îl poţi face acum este să păstrează distanța socială cât de mult posibil. În această perioadă sănătatea noastră și a celor dragi este prioritară. Sperăm ca idelile pentru timpul petrecut acasă să îți fie de folos și să îți aducă bucurie în fiecare zi.

Ai grijă de tine!