BMW Motorrad îți pregătește motocicleta pentru aventurile care vor urma

Pentru că ne aflăm în vremuri destul de dificile și tot ceea ce facem este să ne ocupăm de curățenie în casă, în mașină, să punem la punct tot, BMW Motorrad conspiră pentru viitoarele tale aventuri.

BMW Motorrad îți pregătește motocicleta pentru aventurile care vor urma 1

Astfel, BMW Motorrad vine în întâmpinarea celor care iubesc plăcerea de a conduce pe două roți cu serviciul gratuit de Bike Pick-Up pentru operațiuni de service, în timp ce tu stai acasă cu responsabilitate. Practic, cei de la Motorrad vin cu o ofertă foarte interesantă pentru a-ți pune la punct motocicleta în toata perioada în care tu stai în casă. Ei se ocupă de tot, îți preiau motocicleta, îi efectuează revizia sau reparațiile care îi sunt necesare, pentru a fi pregătită complet de cele mai frumoase aventuri. Bineînțeles, după ce trece pandemia și putem ieși din casă.

BMW Motorrad îți pregătește motocicleta pentru aventurile care vor urma 2

Colegii noștri de la APAN Motors Iași îți vor prelua gratuit motocicleta și o vor aduce la service-ul de la BMW APAN Motors Iași pentru a-i efectua cele necesare, după care te vor ajuta cu returul acasă, sau o mai pot păstra în service. Tu vei plăti doar costurile reparațiilor, nu vei plăti costurile de transport sau depozitarea. Tot ceea ce trebuie să faci este să contactezi dealer-ul BMW APAN Motors Iași și să stai liniștit acasă.

BMW Motorrad îți pregătește motocicleta pentru aventurile care vor urma 3

În curând vor sosi vremuri frumoase, în care te poți bucura de plăcerea de a conduce pe două sau pe patru roți. Aventurile vor deveni fabuloase, iar motocicleta ta va fi pregătită pentru orice provocare.