Noul BMW X6 este acum la dealer-ul tău BMW APAN Motors.

BMW X6 îmbină proprietăţile de condus agil şi versatil ale unui Sports Activity Vehicle cu linii de design spectaculoase de coupé. A treia generaţie X6 utilizează un limbaj de design exclusiv şi curat pentru a sublinia apariţia impunătoare. Iar tehnologia avansată a şasiului şi a trenului de rulare este combinată cu o varietate de inovaţii pentru a furniza o experienţă a condusului sportiv.

Pachetul tehnologic al noii generații G06 este unul de avangardă, inegalabil în segmentul său de piață. SAC-ul bavarez se mândrește cu o multitudine de sisteme de siguranță și asistență, precum și cu un tren de rulare ce asigură o dinamică de vârf. În ceea ce privește vizibilitatea, noul X6 mizează pe un sistem de faruri full-LED adaptive în echiparea standard.

Opțional, există posibilitatea de a alege farurile BMW Laser, care se disting prin elementul albastru în forma literei X din cadrul proiectoarelor principale. Șasiul noului BMW X6 Sports Activity Coupe este gândit întru totul pentru atingerea unui nivel al dinamicii și agilității de neegalat.

Sistemul de tracțiune integrală BMW xDrive, gestionat electronic, a fost îmbunătățit suplimentar pentru a oferi performanță în gestionarea transmiterii cuplului motor către cele două axe în funcție de necesități.

Vino în showroom-ul BMW APAN Motors și descoperă noile tehnologii și noul design al lui BMW X6, sau programează un Drive Test!