Povestea plăcerii de a conduce cu APAN Motors Brăila

Povestea plăcerii de a conduce cu APAN Motors Brăila cum a început și ce am reușit.

Totul a început cu un secol în urmă, când ,,plăcerea de a conduce” avea sensul cel mai profund la volanul unui BMW. Au trecut 100 de ani de când această marcă se mișcă și ne mișcă, în aer, pe apă și pe uscat, cu 2 sau 4 roți, în orice situație și pe orice drum.

Pe parcursul acestui secol de evoluție, marca BMW a fost nevoită de nenumărate ori să se reinventeze, astăzi reușind să producă zeci de modele unice, cu design spectaculos și motoare putenice.

Poveștile se scriu cu ajutorul oamenilor și al echipelor care dau energie fiecărui proiect. Îl fac unic, îl însuflețesc și îi dau contur pentru ca el să devină unul de neîntrecut.

Și pentru ca poveștile să funcționeze și să fie transmise mai departe, este nevoie de trei elemente principale: magie, personajele fabuloase și antagoniștii care fac ca lupta să fie mai grea.

Echipa BMW APAN Motors Brăila a reușit pe parcursul timpului să însuflețească showroom-ul cu un strop de magie. Magia constă în perseverența de care dă dovadă pentru a-și cunoaște limitele și a le depăși, de cele mai multe ori. Fiecare dintre noi poate fi considerat un ,,personaj fabulos” care îi inspiră zilnic pe ceilalți să continue povestea și să nu se lase pradă personajelor negative ca: temerile, obstacolele, lipsa de concentrare sau emoțiile negative.

La BMW APAN Motors, personajele fabuloase lucrează în permanență, pentru ca fiecare client care ne trece pragul să împartășească la rândul său aceleași valori și să ducă povestea mai departe.

Fără povești echipa și-ar pierde din farmec și ar trece mai greu peste situațiile dificile. De aceea, ne străduim în fiecare zi să fim mai buni, de la întâmpinarea clientului cu zâmbetul pe buze, până la încrederea că poate parcurge mii de kilometri în siguranță. Povestea BMW APAN Motors încă se scrie și prinde contur cu fiecare client mulțumit, echipa determinată să își ducă obiectivele la bun sfârșit și oameni care transmit mai departe ,,plăcerea de a conduce”.