Bine ai venit în familia BMW!

Dacă de curând ai devenit proprietarul unui model BMW recent adus în țară, te așteptăm cu un cadou de „Bine ai venit în familia BMW!”.Știm cât de importantă este pentru tine noua achiziție și din acest motiv îți oferim o revizie complet gratuită pentru automobilul tău BMW. Aceasta implică schimbul gratuit al uleiului și filtrului de ulei. Revizia mașinii tale este un element important de care trebuie să ții cont. Efectuată la timp și cu piese originale BMW, aceasta prelungește viața mașinii. Dacă automobilul tău nu a mai avut nici o altă intrare în service la un dealer BMW din țară este momentul potrivit să ne faci o vizită. Automobilele importate în România începând cu luna Ianuarie a anului 2018 beneficiază de acest pachet din partea BMW APAN Motors Brăila. Criteriile importante pe care mașina trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de pachetul „Bine ai venit ]n familia BMW!” sunt vechimea mașinii, între 5 și 10 ani și numărul de kilometri care nu trebuie să depășească 150.000.

Chiar dacă automobilul tău nu îndeplinește aceste criterii, stai fără griji! Avem pachete special pregătite pentru revizia mașinii tale. Te poți bucura de un preț special pentru revizie, dacă alegi să te programezi pentru această intervenție de luni până vineri în intervalul orar 18:00-20:00. Cu pachetul HAPPY HOUR ai prețuri speciale pentru schimbul uleiului și al filtrului de ulei. Pachetul are un preț de pornire de 450 lei fără TVA.

La service-ul BMW APAN Motors, totul este despre încredere! Personalul certificat și piesele originale BMW îți dau încrederea unui lucru bine făcut. Orice intervenție pe care alegi să o faci în service-ul BMW APAN Motors îți oferă garanție atât pentru piese cât și pentru manoperă. Datorită programului de lucru, cel mai extins program al unui dealer din rețeaua BMW, vei putea beneficia de programarea intervenției pentru un automobil BMW în funcție de disponibilitatea ta.

Pentru mai multe detalii despre pachetele de service pentru automobilul tău BMW ia legătura cu APAN Motors la numărul de telefon 0339 401 888.