Bucuria de a livra emoție a adus BMW APAN Motors și Braiconf împreună

Încheiat la ceas aniversar pentru ambele entități, parteneriatul dintre BMW APAN Motors și Braincof vine pentru a sublinia detaliile ce fac diferența pentru ambele companii de renume din Brăila.


În 2019 APAN Motors aniversează cele 3000 de automobile livrate cu bucurie, încredere și dedicare.

3000 de automobile livrate reprezintă 3000 de povești ale plăcerii de a conduce, poveste care se scrie în fiecare zi prin intermediul fiecărei emoții resimțite la volanul unui automobil BMW.

APAN Motors marchează momentul aniversar printr-un proiect menit să facă resimțită în mediul înconjurător grija față de acesta.

Pentru fiecare automobil livrat în 2019 APAN Motors va planta câte un copac, acțiune care va completa inițiativa producătorului care depune eforturi susține, o dată cu lansarea pe piață a noilor generații de automobile, de a reduce consumul și emisiile de noxe.

Atât mașinile cu motare termice cât și automobilele hybrid sunte realizate din materiale a căror procesare este mai puțin poluantă, fapt care subliniază încă o dată grija pentru mediul înconjurător pe care BMW o poartă.

Pentru Braiconf anul 2019 este, de asemenea, un an aniversar. Cămașa cu numărul 2 500 000 este produsă anul acesta.

O data cu cămașa numărul 2 500 000 Braiconf sărbătorește 7 decenii de grijă și atenție la detalii și la calitatea produselor. Pentru a sărbători acest moment unic Braiconf lansează pe piață o cămașă aniversară confecționată cu accente regale și note discrete de auriu platinat.

Aceasta este executată din materiale de cea mai înaltă calitate, obținută din două fire prețioase de bumbac egiptean, un bumbac plin, deloc transparent cu o strălucire și rezistență aparte.

Încă de la înființare și până în present fabrica Brăileană a fost etalonul calității în industria textilă. Cămășile Braiconf au îmbrăcat bărbați din întreaga lume și au inspirat un stil elegant, nonconformist sau sobru.

Realizate dintr-un material de calitate superioară, cu un croi perfect și detalii atent selectate, cămășile Braiconf se bucură de recunoaștere internațională.


Emoția resimțită la volanul unui automobil BMW dar și senzația unică pe care o oferă prima atingere a cămășii Braiconf Anniversary Limited Edition dau încredere celor două echipe să scrie în continuare povești de succes.