BMW APAN Motors livrează ,,Bucurie și Chiar Mai Mult”

Și în anul 2019 echipa BMW APAN Motors livrează ,,Bucurie și Chiar Mai Mult”, iar în service-ul BMW ,,Totul este despre încredere”.

Povestea plăcerii de a conduce se scrie în fiecare zi, cu fiecare automobil livrat și are sensul cel mai profund la volanul unui automobil BMW.

Zilnic echipele noastre lucrează pentru a menține bucuria și a transmite încrederea în serviciile livrate: empatizează cu misiunile noastre, își setează obiective, își descoperă și își depășesc limitele, pentru a-i inspira pe ceilalți să ducă povestea BMW mai departe.

Ne aflăm în an aniversar, în care celebrăm Bucuria, Încrederea, Perseverența și Dedicarea. În 2019 sărbătorim 3000 de automobile la care am livrat Bucurie pe 4 roți. 

Ne dorim ca Bucuria să se resimtă și în mediul încojurător, de aceea lansăm proiectul ,,Mai Mult Verde”. Pentru fiecare automobil livrat în anul aniversar 2019, vom planta câte un copac alături de parteneri, voluntari și colaboratori contribuind în mod direct cu susținerea integrală a proiectului.

Pentru acest proiect dorim sa ne asociem cu organizația ,,Creștem România Împreună” și ne alăturăm celor 9500 de voluntari care participă la ,,Plantează în România”. Până acum au fost plantați 420.000 de puieți, echivalentul a 84 de hectare, în 5 ediții de împădurire.

Avem nevoie de tine pentru a contribui împreună la recâștigarea zonelor verzi astfel încât copiii noștri sa respire un aer mai curat.

BMW a depus consecvent eforturi susținute în reducerea noxelor flotei produse și contribuie la reducerea  poluării. Atât mașinile cu motor termic cât și masinile electrice și hybrid sunt realizate din materiale a căror procesare este mai puțin poluantă dar și consumurile de combustibil și de noxe se reduc cu fiecare nouă generație.

Asocierea cu ,,Mai Mult Verde” este o acțiune care are misiunea de a planta fapte bune, pentru a-i mulțumi naturii și a empatiza cu problemele pe care le are mediul înconjurător în momentul actual. În curând și tu ne poți ajuta să plantăm fapte bune în România, iar prin achiziționarea unui automobil vei contribui la ,,Mai Mult Verde”.

Aceasta asociere aduce noi vibrații în mintea consumatorului și clientilor noștri.

O simplă acțiune de contribuție credem ca va produce o diferențiere foarte bună.