Focșani Driving Experience

Focșani Driving Experience este unul din cele mai importante evenimente BMW pe care APAN Motors Brăila le organizează în zonă. Anul acesta a avut loc cea de-a 5 ediție a evenimentului care a adus plăcerea de a conduce mai aproape de pasionații din Focșani.

Anul acesta Focșani Driving Experience a pus laolaltă înreaga familie BMW X, Noul BMW Seria 3, BMW Seria 5 și BMW i3. Echipa de marketing, care s-a bucurat de susținerea echipei de vânzări dar și a celei de logistică, a reușit să organizeze un eveniment antrenant la care au luat parte peste 40 de persoane.

Locația la care s-a desfășurat evenimentul, Cerdac Cotești , a fost mediul ideal unde parfumul stilului brâncovenesc s-a împletit de minune cu eleganța și distincția modelelor BMW care au fost vedeta evenimentului. Participanții au fost întâmpinați de către echipa APAN Motors Brăila care i-a introdus pe aceștia în minunata lume BMW. Prezentarea a ceea ce a urmat să se întâmple a fost făcută împreună cu echipa Vroom Vroom Vlog by Mihai Beldie . Mihai și Severina Beldie, piloți certificați, au fost cei ce au prezentat reguli esențiale de siguranță la volan și i-au purtat pe participanții noștri pe un traseu ales perfect pentru a demonstra caracterul inconfundabil al mașilor testate. Traseul a fost special ales de aceștia pentru a putea simți plăcerea de a conduce, având porțiuni de accelerare unde participanții au simțit agilitatea și sportivitatea modelelor conduse, porțiuni de drum aglomerat pentru a putea observa cum mașinile se adaptatează condițiilor de trafic și astfel punându-se accent inclusiv pe sistemele de siguranță cu care BMW este dotat. Ultima parte a traseului a fost un teren parțial accidentat, acolo unde participanții au putut testa confortul inegalabil al modelelor BMW chiar și în condiții grele. Pe lângă încrederea inspirată de Severina și Mihai Beldie pe tot parcursul traseului, colegii echipei de vânzări au fost în permanență la dispoziția participanților și le-au dat prezentat atât despre detaliile tehnice cât pe cele de ordin estetic și functional ale automobilelor testate.

Feedback-ul este întotdeauna unul pozitiv vis-à-vis de experiența pe care un eveniment de acest gen îl furnizează participanților. BMW impresionează prin sportivitate, eleganță și ținuta de drum spectaculoasă. Ți-am trezit interesul? Urmărește pagina de Facebook a BMW APAN Motors și astfel vei fi la curent cu evenimentele ce urmează să se desfășoare în zona ta.