Noul BMW Seria 2 Coupe – Sportivitate fără compromisuri

Radical sportiv. Revoluţionar şi independent. Cu dinamica sa uluitoare şi agilitatea energică, noul BMW M240i xDrive Coupé dezvăluie o performanţă de neegalat. Şi mai presus de toate, este pur şi simplu o plăcere să-l conduci. Indiferent dacă accelerează, virează sau sprintează de-a lungul unui drum drept – turometrul creşte pentru a se potrivi cu nivelul de adrenalină. 

Noul design BMW Seria 2 aduce o nota importanta in evolutia sa. Farurile LED, grila frontala activa si gurile laterale triunghiulare fac parte din noul look care aduce si mai multa agresivitate.

Acum ca ti-am atras atentia, iti voi spune ce se afla sub capota acestei masini: un motor TwinPower Turbo pe benzina cu 6 cilindri in linie ce dezvolta 374 cai putere. Are un cuplu de 500 Nm si reuseste un sprint de la 0 la 100 km/h in doar 4.3 secunde.
Tractiunea integrala inteligenta BMW xDrive sporeste dinamica si stabilitatea acestei masini. Suspensia M Sport, diferentialul si franele M sport le regasim acum in standard. Jantele M din aliaj usor Double-spoke de 19” bicolore si franele vopsite in rosu lucios fac ca acest model sa fie recunoscut inclusiv din lateral.

Liniile laterale orienteaza atentia catre partea din spate unde si aici avem modificari importante de design ce cuprind forma stopurilor, spoilerul M, difuzorul spate cat si gurile de evacuare hexagonale. ( Pornire motor )

Am tot discutat despre sportivitate si dinamism dar aceasta masina asigura noile sisteme de tehnologie  dar si confortul interior necesar unui drum lung.

Interiorul transmite calitate premium si regasim Ornamentele din aluminiu Tetragon, pielea Vernasca in Negru cu insertii constrastante, Capitonajul prafonului BMW individual antracit, volanul M imbracat in piele, Scaune M sport reglabile electric cu memorie cat si iluminarea ambientala.

Pe partea de tehnologie Pachetul ConnectedDrive Plus reuneste BMW Live Cockpit Professional si sistemul de incarcare Wireless pentru telefonul mobil. Totodata avem Head-Up Display, Sistem de acces confort, asistent faza lunga iar ambianta este asigurata de sistemul audio Harman Kardon.

Te invit sa descoperi acest model online sau la showroom printr-o sesiune de prezentare live. Toate bune!