APAN Grup plantează în România

Împreună pentru #MaiMultVerde și pentru a fi #MereuînMișcare!

2021 a venit cu acțiuni frumoase, cu soare și zâmbete, pentru că mediul înconjurător are nevoie de fiecare dintre noi. Grupul APAN a participat la o nouă acțiune de plantare pentru #MaiMultVerde.

Împreună cu ascociația ,,Creștem România Împreună” am plantat aproximativ 7.000 de puieți de salcâm într-o zonă care necesita împăduriri, Movila Miresii, în județul Brăila pentru că ne dorim să creăm modele și povești de succes, în comunități mici, care să ducă mai departe scânteia unui împreună la nivel comunitar.

Plantează în România este acțiunea dedicată naturii, îndemnul la educație adresat oamenilor, expresia unității și este un simbol ce ne adună împreună.

În cadrul acestui proiect desfășurat sâmbătă, 17 aprilie 2021, echipa APAN Motors a avut o misiune specială, aceea de a-i oferi mediului înconjurător #MaiMultVerde. Acesta este începutul unui proiect de amploare pe care echipa noastră îl are în desfășurare din 2019, și va avea continuitate cu fiecare nouă acțiune de plantare anunțată.

SPRIJINĂ ALĂTURI DE NOI ACEASTĂ MISIUNE.

Putem ajuta împreună la recâştigarea zonelor verzi din România. Şi asta pentru că fiecare automobil achiziţionat anul acesta va avea asociat un copac plantat. Aşadar, tu urmează-ţi pasiunea pentru automobile, iar îți vom pune la dispoziție tot ce este necesar pentru ca tu să plantezi un copac ce îți va purta numele.

Te invităm să vezi aici detalii despre acțiunea de plantare de la Tulucești, Galați din 2019.