Cât te costă mașina ta atunci când optezi pentru extra servicii

Articolul pe care îl vei parcurge este al treilea dinntr-o serie în care ți-am prezentat temerile pe care le-ai putea avea în achiziția unei mașini și care sunt cele mai dorite servicii la cumpărare sau pe parcursul utilizării mașinii.

Uite despre ce este vorba în acest articol.

Când cumperi o nouă mașină, cât costa mașina și cât costa serviciile?

Acum este vorba tot despre servicii și costul lor. Cei mai mulți dintre cumpărători nu iau în calcul costurile viitoare. Poate că nu suntem obișnuiți să ne programăm utilizarea foarte bine.

Poate ca achiziția este mai mult despre emoție.

Cu toate acestea, îți vei dori ulterior servicii care pe lângă mentenanță și reparații, să cuprindă depozitarea roților de iarnă, igienizare sistem de climatizare, vehicul de înlocuire, transportul mașinii la livrare, verificarea mașinii înainte de ieșirea din garanție și de ce nu, poate un serviciu de detailing din când în când.

Mașina îți oferă împlinirea cumpărării dar, în cele din urmă, SERVICIILE sunt cele care dau Încrederea unei bune alegeri și Satisfacția pe termen lung.

Atunci când cumperi ceva de valoare și mai ales când cumperi o mașină, procesul în sine îți oferă entuziasm, împlinire, de ce nu, statut! 

Dincolo de sursele online de informare în orice proces de achiziție, ai nevoie să acorzi Încredere partenerului de drum.

Echipa noastră este recunoscătoare pentru încrederea primită din partea a peste 3000 de clienți care au ales achiziția prin BMW APAN Motors.

Iar Încrederea se bazează pe servicii.

Tocmai de aceea, Echipa APAN Motors ți-a pregătit un pachet cu cele mai dorite servicii, un pachet pe care să îl atașezi gratuit ofertei de mașină nouă disponibilă pe www.oferte-bmw.ro

Cum poți face?

Intră în contul tău sau dacă nu ai un cont, îl poți activa foarte ușor, în 30 de secunde.

În contul tău vei putea activa Exclusive Card, care este de fapt pachetul cu cele mai dorite servicii.

Acolo le vei descoperi valoarea cumulată de 3000 euro pe care o adaugi GRATUIT ofertei de mașină nouă din portalul oferte-bmw.ro

Click și ne revedem acolo, în Cont! În 30 de secunde.

Spor!

Descoperă și alte detalii utile și fascinante la dealer-ul tău BMW APAN Motors. APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“