BMW Mobile Care. Mereu pe mâinile experților

O dată cu automobilul tău BMW, te bucuri de plăcerea de a conduce, dar și de un grad ridicat de siguranță și confort. BMW Mobile Care este serviciul de asistență mobilă în cazul unei situații de urgență. Contactând serviciul de asistență BMW, ai certitudinea că nu ești singur într-o situație de urgență. Un echipaj BMW Servicemobile va organiza o acțiune de asistență mobilă cu ajutorul partenerilor BMW. În cazul în care întâmpini o situație de urgență și te afli pe teritoriul României, numărul de telefon pe care trebuie să îl apelezi este 0800 269 00. Dacă te afli în străinătate atunci când întâmpini o situație dificilă, numărul de telefon pe care trebuie să îl apelezi este +4021 304 15 62.

Atunci când apelezi BMW Mobile Care, echipa îți va oferi sprijinul și consilierea necesară telefonic. Dacă situația pe care o întâmpini implică ajutor la locul survenirii defecțiunii, un echipaj BMW Mobile Care, va ajunge de urgență la tine sau va fi organizată o acțiune specială, cu suportul partenerilor autorizați. Serviciul de asistență se limitează exclusiv la recondiționarea tehnică a autoturismului, iar costurile suportate de BMW sunt de maximum 100 euro.

Spre exemplu, în cazul unei pene, BMW Mobile Care îți oferă asistența pe care să te poți baza. Dacă automobilul tău este echipat cu anvelope runflat, iar cele de schimb nu sunt disponibile în decurs de 4 ore, costurile pentru servicii suplimentare îți vor fi rambursate, cu excepția costului anvelopelor. Pentru situații precum pierderea cheii, încuierea acesteia în interiorul mașinii sau alimentarea cu combustibil neconform, BMW Mobile Care te va sprijini în găsirea unei soluții viabile pentru situația cu care te confrunți, dar nu își asumă răspunderea pentru costurile aferente. În cazul în care defecțiunea automobilului tău nu poate fi soluționată la locul incidentului, acesta va fi tractat până la cel mai apropiat service BMW, costul transportului fiind suportat de producător.

Dacă defecțiunea automobilului tău nu poate fi soluționată pe loc și este necesară deplasarea ta cu ajutorul unui taxi, BMW va suporta un cost de maximum 80 euro.

În cazul în care defecțiunea mașinii tale a survenit la o distanță mai mare de 50 km de domiciliul tău și este necesar să petreci o noapte la hotel, costul cazării la un hotel de maximum 4 stele va fi suportat de BMW.

Dacă pe durata reparației ai nevoie de mașină de schimb, este bine să știi că BMW suportă aceste costuri pentru o perioadă limitată de timp. Costul de închiriere al unei mașini în țară este suportat de BMW pentru o perioadă de maximum 5 zile lucrătoare, care includ și weekend-ul. Dacă intervenția are loc înafara țării, costurile de închiriere pentru o mașină de schimb sunt suportate de BMW pentru maximum 7 zile lucrătoare, care includ și zilele de weekend.

În limita a 650 euro, BMW poate deconta costurile aferente pentru întoarcerea ta la domiciliu sau returnarea automobilului tău la domiciliu, în cazul în care distanța dintre locul survenirii defecțiunii și domiciliul tău este mai mare de 100 km.

BMW Mobile Care este serviciul de asistență în caz de accident, care îți oferă liniște atunci când ai mai mare nevoie. BMW Mobile Care se asigură că tu și automobilul tău sunteți tratați excelent, chiar și în circumstanțe excepționale.

Descoperă mai multe detalii despre acoperirea serviciului BMW Mobile Care, reînnoirea garanției de mobilitate sau anularea acesteia aici.