Încrederea în toate poveștile ce vor urma

Experiența premium pe care BMW o oferă prin calitatea automobilelor sale, design-ul și dinamica remarcabile, continuă cu servicii de încredere. Întreaga experiență a utilizării unui model BMW trebuie să respecte standarde premium, așa că am pregătit servicii și oferte care nu se adresează doar automobilelor noi.

Este important să ai grijă de automobilul tău, pentru ca el să te poată purta către experiențe memorabile. O campanie specială a fost lansată în acest sens de BMW România, campanie de care te poți bucura la dealer-ul tău BMW APAN Motors. Începând cu luna Februarie și până la sfârșitul acestui an, te poți bucura de prețuri speciale pentru o varietate de pachete de service. Dacă automobilul tău BMW este fabricat înainte de 31 Decembrie 2015, poți beneficia de prețuri speciale pentru înlocuirea consumabilelor. Astfel, te vei bucura în continuare de abilitățile dinamice, tipice BMW.

La service-ul tău BMW APAN Motors Brăila, reparațiile și întreținerea mașinii tale respectă întocmai cele mai înalte standarde pe care constructorul german le impune. Orice intervenție realizată în service-ul BMW APAN Motors beneficiază de garanție atât pentru piesele originale utilizate cât și pentru manoperă.

Programează aici următoarea intervenție în service-ul BMW APAN Motors Brăila. Echipa BMW Service este pregătită să te consilieze, pentru ca tu să poți alege pachetul de service potrivit mașinii tale. În cadrul departamentul Aftersales al BMW APAN Motors Brăila Totul este despre ÎNCREDERE!