Descoperă noul model BMW X2 și primul BMW iX2

Unele dintre cele mai așteptate modele ale anului 2024 sunt BMW X2 și noutatea momentului: primul BMW iX2. BMW X2 se află la a doua generație, în timp ce BMW iX2 vine să surprindă pasionații de mașini electrice cu prima generație. Probabil te întrebi cum vor arăta aceste modele și cum vor reuși să cucerească inimile iubitorilor mărcii. Mai jos îți vom prezenta toate detaliile de design interior și exterior.

Descoperă inovația: a doua generație de BMW X2 și prima generație BMW iX2

Noile BMW X2 şi BMW iX2 vor fi produse în mod flexibil pe o singură linie de asamblare la uzina BMW Group din Regensburg. Bateriile de înaltă tensiune pentru varianta de model electric sunt fabricate tot la Regensburg. Noul BMW iX2 face ca BMW Group să accelereze suplimentar mobilitatea electrică. În plus, caracterul premium progresiv al modelului SAC compact este subliniat de progresele suplimentare în dezvoltare durabilă, care cuprind întregul ciclu de viaţă al automobilului – de la producţia care folosește eficient resursele, trecând prin faza de utilizare, până la reciclarea ulterioară.

Noul BMW X2 vine cu dimenisuni vizibil mai mari și un design spectaculos. Noul BMW X2 se distinge prin designul său exterior impresionant, cu linii aerodinamice și o prezență marcantă pe șosea. Grila frontală extinsă și farurile LED elegante subliniază caracterul sportiv al acestui SUV. În interior, BMW X2 2024 vă întâmpină cu un spațiu rafinat, cu materiale premium și o ergonomie studiată. Scaunele din piele de înaltă calitate și elementele decorative sofisticate adaugă un nivel de confort și lux pe care clienții noștri îl așteaptă de la un BMW.

Detalii despre motorul noului BMW X2

Performanța este esențială pentru BMW X2 2024. Echipat cu un motor avansat BMW TwinPower Turbo, acest model promite o experiență de condus dinamică și eficientă. Tracțiunea integrală xDrive asigură o manevrabilitate excelentă în orice condiții, iar suspensia adaptivă M Sport oferă un echilibru perfect între confort și agilitatea specifică BMW. Tehnologia este un punct forte al BMW X2. Sistemul de infotainment iDrive oferă o interacțiune ușoară și intuitivă, în timp ce conectivitatea smartphone-ului este asigurată prin Apple CarPlay și Android Auto. Sistemele avansate de asistență pentru conducătorii auto, cum ar fi asistentul pentru parcare și controlul automat al vitezei de croazieră, contribuie la o experiență de condus mai relaxantă și mai sigură.

Detalii interioare BMW X2

Interiorul noului BMW X2 are o ambianţă premium modernă, cu accente sportive. Panoul de instrumente subţire, care găzduieşte ecranul central curbat BMW, este acompaniat în habitaclu de o cotieră “plutitoare”, cu panou de control integrat. În partea frontală a consolei centrale sunt două suporturi pentru pahare şi un spaţiu pentru smartphone cu iluminare indirectă şi încărcare wireless.

BMW iX2: mobilitate electrică premium într-un model SAC compact

O variantă complet electrică va face parte încă de la lansare din noul portofoliu SAC, sub forma BMW iX2 xDrive30. Cele două unităţi de propulsie foarte compacte – una pe puntea faţă şi una pe cea spate – generează împreună o putere totală de 230 kW/313 CP (inclusiv creşterea temporară) şi un cuplu total de 494 Nm. iX2 xDrive30 accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,6 secunde, în timp ce viteză maximă este de 180 km/h. Bateria cu capacitate netă 64,8 kWh și sistemul de propulsie avansat de generația a 5-a permite o autonomie de 417-449 de kilometri în ciclul WLTP.

Recuperarea adaptivă şi funcţia MAX RANGE contribuie, de asemenea, la valorile remarcabile ale autonomiei. Cea mai recentă versiune a software-ului Max Performance Charging optimizează eficienţa la încărcarea maşinii. În plus, modelul SAC electric este echipat pentru a utiliza funcţia Plug & Charge Multi Contract. Iar noul pachet Connected Home Charging pentru încărcare optimizată la domiciliu în funcţii de încărcare inteligentă sunt isponibile şi pentru BMW iX2.

Noul BMW X2 2024 și BMW iX2 sunt o capodoperă tehnologică și un reper de eleganță și performanță în segmentul SUV-urilor de lux. Aceste modele nu este doar un pas înainte în evoluția mărcii, ci și o declarație de forță și inovație. Pentru pasionații de automobile care caută un amestec de stil, confort și performanță, BMW X2 2024 este alegerea ideală.

Sursa: https://www.press.bmwgroup.com/