Descoperă și tu BMW Select

Ai visat la momentul în care vei conduce un automobil BMW? Visul tău este aproape de a deveni realitate.

Venim acum în sprijinul tău cu ceea ce credem că este cel mai accesibil mod de a finanţa maşina dorită. Cu BMW Select ai parte de rate lunare reduse, o valoare de revânzare ridicată garantată, prin simpla opţiune de returnare a automobilului şi posibilitatea de a alege un nou automobil BMW la fiecare 3 ani.

În plus, pe perioada contractului de leasing*, ai inclusă garanţia extinsă a automobilului prin BMW Repair Inclusive, pentru 4 ani/ 200.000 km.

Probabil te întrebi cum funcționează BMW Select. Îți voi prezenta 4 pași simpli, prin care te poți bucura de călătorii fabuloase la volanul unui automobil BMW.

1.            Alegi mașina dorită

2.            Plătești  un avans de doar 10%

3.            Plătești în medie 1% din valoarea mașinii, timp de 36 luni

4.            Te bucuri de plăcerea de a conduce

5.            După 3 ani, alegerea este exclusiv a ta

Poţi să alegi una dintre următoarele opţiuni după finalizarea programului de BMW Select:

1.            Sa returnezi autoturismul fără achitarea valorii reziduale.

2.            Sa păstrezi autoturismul, achitând valoarea reziduala.

3.            Sa refinanțezi valoarea reziduala pe încă doi ani.

Ce înseamnă valoarea reziduală?

Este partea din valoarea mașinii, cuprinsă între 50-55%, care rămâne neachitată, la finalul celor 3 ani de leasing financiar. Tu vei plăti doar jumătate sau mai puțin din prețul mașinii, de unde rezultă și ratele lunare reduse.

APAN Motors este dealer autorizat BMW , fiind prezent în Brăila, Iași și Suceava. BMW APAN Motors are o activitate completă de vânzări și service, asigurând livrări și servicii oriunde în țară. Întreaga activitatea a echipei BMW APAN Motors este ghidată de misiunea de a “Livra Bucurie Și Chiar Mai Mult!” iar la departamentul Aftersales “Totul este despre ÎNCREDERE!“.